RockPopera The Journey @ Boogie Woogie

Wie het geluk heeft gehad om als publiek van de RockPopera ”the Journey” van RockPops & Friends te mogen genieten, van de prachtige uitvoering van zowel bekende als minder bekende songs, heeft zeer zeker ook af en toe een traantje weg moeten pinken van emotie. Echter was duidelijk te zien dat niemand hier bezwaar tegen had, integendeel.

Maar uiteraard werden ook liederen ten gehore gebracht die de aanwezigen tot meezingen hebben bewogen. En voor een goede zin hebben gezorgd. Zoals er van de heren in het publiek werd gevraagd op te staan en bij Super Trouper van ABBA het refrein Sup-pa-pa Tru-pa-pa mee te zingen met het koor. En tegen de verwachtingen in gingen bijna alle mannen ook enthousiast opstaan om zelf deel uit te maken van het programma.

Na een korte pauze begon de hoofdact, de RockPopera The Journey. En muzikale reis naar jezelf, met een sterk geschreven verhaal mooi in scene gezet door de acteurs en op het grote witte doek vertoond. Hierbij konden de toeschouwers kennis maken met een aantal ontroerend mooie levenswijsheden die tot nadenken hebben bewogen. Omlijst werden de scenes afwisselend met prachtige beelden van het Achterhoekse natuurschoon die wederom begeleid werden door prachtig gekozen en tot in perfectie gezongen liederen. Onder de leiding van de geweldige vocal coach en producer Rob de Visser.

Ondersteund werden RockPops and Friends hierbij door een aantal geweldige en soms bekende solisten. Onder andere Robbert Besselaar, Muriel te Loo, Meike Ubbing of Rutger de Vries. Maar zeer zeker te noemen is de eigen soliste van RockPops and Friends, Mignon Bloemen die met haar prachtige stem het publiek betoverde. Zij voegden er een verrassend tintje extra aan de geweldige stemmen van het koor RockPops and Friends toe. Samen hebben zowel koor als ook de solisten het gepresteerd, voor een korte tijd de toeschouwers mee te nemen naar een prachtig land ergens in de Achterhoek. Waarin men hopelijk een stuk meer over zichzelf en de zoektocht naar zijn ware IK te weten is gekomen.

Het was een daverend succes!