RockPopera The Journey @ The Making Of

Het productieteam van ‘The Journey’ heeft absoluut niet stil gezeten tijdens de productie van de film!

Tussen de vele weilanden en boerderijen in het buitengebied van Winterswijk staat de studio van producent Rob de Visser. In deze ruimte hebben de spelers van ‘The Journey’  in een weekend op professionele wijze de stukken tekst van de film ingesproken.

Elk weekend is het productieteam weer gezellig op pad geweest om opnames te maken. Ondanks de kou en het weer zijn er opnieuw prachtige scènes opgenomen bij het Korenburgerveen in Winterswijk-Corle. De laatste draaidag van ‘The Journey’ van 2015 heeft plaatsgevonden bij de Gulle Waard. Op het water en vanaf de kant zijn er mooie scènes voor de film geschoten.

Hierna was 2015 ten einde en ook voor The Journey staat het nieuwe jaar voor de deur. Het productieteam kijkt terug op een geslaagd jaar waarin er hard is gewerkt aan ‘The Journey’. 2016 gaat het jaar worden van ‘The Journey’ met de voorstellingen in Boogie Woogie eind mei. 

Ook in 2016 is het filmteam weer heel druk bezig geweest met extra opnames voor The Journey. We waren te gast in Tuintje Thee Enzo van Simone Kok, waar we gastvrij werden onthaald op heerlijke koffie en thee. Hoewel het best koud was en de acteurs daar soms niet blij van werden, sloeg iedereen zich manmoedig de dag door en kunnen we terugkijken op weer een geslaagde opnamedag. Dank aan dit geweldige team. 

Stephanie Bouwmeester, enorm bedankt voor de mooie foto’s!

Voor een impressie van de opnames zie de foto’s!