Concert RockPops Restaurant De Schoppe

Vocale Popgroep uit de Achterhoek zet gasten van De Schoppe een smakelijk vocaal dessert voor!

Op dinsdagavond 24 september geeft RockPops, de leukste vocale popgroep van de Achterhoek, een sfeervol nazomerconcert in Restaurant De Schoppe (Vakantiepark De Twee Bruggen), aan de Meenkmolenweg 23 in Winterswijk Miste. Iedereen die van zingen houdt is welkom. De toegang is gratis.

Het nazomerconcert heeft een ongedwongen karakter. Onder het genot van een drankje kunnen vocale liefhebbers genieten van een bruisend optreden van RockPops. Vanaf 20.00 uur wordt het concert geopend door presentator Wim Kuut, ook bekend van SlingelandFM, de regiozender van Winterswijk en omgeving. De vocale popgroep laat spectaculaire vijf- en zesstemmige rock- en popsongs horen, waaronder  Hotel California van The Eagles, You raise me up van Josh Groban, Uprising van Muse, Hemel en Aarde van Edsilia Rombley, Make you feel my love van Adèle en Bohemian Rhapsody van Queen. Rond 21.30 uur is het concert afgelopen en is het tijd om samen met RockPops nog even na te genieten met een lekker drankje. Dat kan natuurlijk ook aan de bar of op het terras.

Mocht u er op 24 september niet bij kunnen zijn, RockPops repeteert elke dinsdagavond in de theaterzaal van Boogie Woogie, Instituut voor Kunst en Cultuur, Roelvinkstraat 2 in Winterswijk. De zaal is vanaf 19.30 uur open, de repetitie is van 20.00 tot 22.00 uur. Daarna afterparty tot 23.00 uur.  Belangstellenden zijn van harte welkom tijdens de altijd openbare repetities. Informatie op www.rockpops.nl.

RockPopsFoto-Fotografie-www.beeld-en-ontwerp.nlVoor de redactie:
Informatie, interviews e.d. via Yvonne van Pelt  |  0543-565050  |  yvonne@zing.nl  |  yvonne@multimix.nl
Internet: Hyves https://rockpops.hyves.nl  | Website www.rockpops.nl  |  Twitter @rockpops2006.

Graag vermelden bij foto-plaatsing: foto www.beeld-en-ontwerp.nl