RockPops helpt het kindertehuis Popesti in Roemenië

RP_Zomerconcert_2014_Poster_A4Op dinsdagavond 24 juni geeft RockPops, de leukste vocale popgroep van de Achterhoek, een swingend zomerconcert in het Instituut voor Kunst en Cultuur Boogie Woogie, aan de Roelvinkstraat 2 te Winterswijk. Daarbij zal het kindertehuis Popesti in Roemenië als goede doel centraal staan. Iedereen die van zingen houdt is welkom. De toegang is gratis en er is gelegenheid voor een vrij gift aan het goede doel.

Zangliefhebbers kunnen vanaf 19.30 binnenlopen, waarna om 20.00 de feestelijke avond geopend zal worden door presentator Wim Kuut, ook bekend van SlingelandFM, de regiozender van Winterswijk en omgeving. De avond zal gevuld worden door diverse rock- en popsongs gezongen door RockPops, waaronder Africa van Toto, Don’t stop me now van Queen, You raise me up van Josh Groban, Uprising van Muse en een Status Quo Medley. Tussen de spectaculaire vijf- en zesstemmige songs door zullen jonge talenten van Boogie Woogie de kans krijgen om het podium te beklimmen en het publiek te verbazen met hun prestaties. Er worden optredens verzorgd door het gitaarduo Niels en Roel, de Balletgroep Boogie Woogie en de Little Boogie Woogie band. Al met al een zeer gevarieerd programma.

Het kindertehuis Popesti in Roemenië staat deze avond centraal en kan uw hulp hard gebruiken! Piet en Aafke de Vries zetten zich al sinds 1994 in voor de kinderen in Roemenië en gaan zo’n 3 tot 4 keer per jaar naar het kindertehuis toe om te kijken wat de kinderen nodig hebben, te overleggen wat de mogelijkheden zijn en om hun nieuwe spulletjes persoonlijk te overhandigen. Elke keer weer komen ze tot de conclusie dat er overal te korten aan zijn, dus help ze! Kijk op kindertehuispopesti.nl voor meer informatie.

Rond 22.00 uur besluit RockPops het zomerconcert, waarna u van harte welkom bent om nog even met een drankje na te genieten in de gezellige foyer van Boogie Woogie.

Indien u niet in de gelegenheid bent om aanwezig te zijn op deze bruisende muziekavond, bent u van harte welkom op de repetitieavonden van RockPops, die altijd openbaar zijn. De repetities vinden elke week plaats op de dinsdagavond vanaf 20.00 uur in de theaterzaal van Boogie Woogie. Om 22.00 uur zijn de repetities afgelopen en genieten de RockPops-leden altijd nog even gezellig na tijdens de afterparty, meestal met karaoke. Belangstellenden zijn vanaf 2 september a.s. weer van harte welkom, want na dit zomerconcert gaat RockPops op een verdiende zomervakantie! Alle informatie over RockPops kunt u vinden op RockPops.nl.

RockPopsFoto-Fotografie-www.beeld-en-ontwerp.nlInformatie
Voor meer informatie / vragen kunt u terecht bij Yvonne van Pelt, telefoon 0543-565050 (kantooruren).
E-mail: yvonne@multimix.nl  – Internet: rockpops.nl. Ook te vinden op Twitter via rockpops2006 en op Facebook via facebook.nl/rockpops.nl

Graag vermelden bij foto-plaatsing: www.beeld-en-ontwerp.nl | Fotograaf C.F. de With