RockPops treedt op bij de oergezellige kerstmarkt te Ammeloe op 7 december!

AmmeloeKerstmarkt Ammeloe
Ook dit jaar vindt er weer (voor de derde maal) een Kerstmarkt plaats in het historische kringdorpje Ammeloe. Ammeloe is een dorpje, wat sinds 1996 deel uit maakt van Stadt Vreden, in Duitsland, 7 km van de Nederlandse grens bij Oldenkotte. De markt wordt gehouden op de binnenring om de neogotische St. Antonius kerk.

De kersthutten zullen, net als voorgaande jaren bemand worden door Nederlandse en Duitse deelnemers. Er zullen ook enkele hutten aanwezig zijn voor goede doelen. Aan de inwendige mens wordt uiteraard ook aandacht besteed, op verschillende plaatsen kunnen hapjes en drankjes gekocht worden. Je hebt ook nog kans dat je de Kerstman tegenkomt. Dit jaar zal er o.a. demonstraties smederij gegeven worden. De traditionele kerststallen tentoonstelling in het Heimaathaus Noldes, waar koffie met gebak geserveerd wordt, zal tijdens de kerstmarkt ook te bezichtigen zijn.

RockPops
Ook RockPops zal hier dit jaar weer bij aanwezig zijn. Vanaf 15.00 zullen wij een spektakel weer gaan geven met diverse gezellige sfeervolle (kerst)nummers! Kortom: Wil je genieten, kom dan gezellig langs!

Zien we jullie dan?

Kijk voor sfeerimpressie op facebook.com/ammeloer.weihnachtsmarkt of vredener-anzeiger.de